Ny disk skal give mindre spiretid efter stor Väderstad

Ny disk giver fuld gennemskæring i arbejdsdybde på 3-4 cm.

Der er nye diske på programmet hos Väderstad til Väderstads store Carrier XL 425-625-modeller.

Med en ny CrossCutter disk lover Väderstad, at der nu kan leveres fuld gennemskæring i en arbejdsdybde på kun tre til fire cm.

Ifølge den svenske maskinproducent giver det dermed nye muligheder for Carrier XL’s arbejde.

”Ligesom CrossCutter Disk introducerede ultra øverlig bearbejdning for standard Carrieren tilbage i 2018, muliggør den nye version af CrossCutter Disk at Carrier XL 425-625 nu også kan anvendes til øverlig kultivering, helt op til 3 cm dybde. Dette giver landmanden helt nye muligheder med Carrier XL”, lyder det fra Mattias Hovnert, SVP Sales & Marketing, hos Väderstad i en pressemeddelelse.

Med et falsk såbed, som ligger i den øverlige del af jorden, er der udsigt til forkortet spiretid for frøene ifølge Väderstad.   

”Ved at reducere den tid frøene i det falske såbed skal bruge til at spire, kan den efterfølgende afgrøde etableres hurtigere. Alternativt kan den ekstra tid give flere muligheder for at øge udbyttet, ved at udføre værdifuldt markarbejde før etablering af næste afgrøde”, siger Mattias Hovnert.

Den nye 510mm CrossCutter Disk vil officielt have premiere på Agritechnica 2019, og vil kunne fås til Carrier XL 425-625 fra november 2019 og loves også vist frem i Tyskland til efteråret.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.