Ny DMC direktør ser frem til første åbent hus

Charlotte Villum Jensen får lørdag lejlighed til at møde sine kunder, når Dansk Maskincenters afdeling i Toftlund holder Åbent hus.

Det er hendes første åbent hus arrangement som øverste chef i forretningen. 1. december 2019 startede Charlotte Villum Jensen som adm. direktør hos Dansk Maskincenter (DMC), og i morgen lørdag 29. februar får den nye direktør for første gang lejlighed til at møde mange af husets kunder, når afdelingen i Toftlund åbner dørene fra 10-17. Præcis en uge senere går det løs i afdelingen i Odder.

»Jeg skal selvfølgelig deltage i vores åbent hus. Det bliver første gang jeg for alvor får mulighed til at møde kunderne. Det bliver en stor dag for mig«, siger DMC’s nye direktør, der sammen med sine øvrige medarbejdere vil vise paletten af de forskellige mærker frem, som DMC forhandler.

Forskudt Åbent hus

DMC har i alt fire afdelinger og dækker omkring halvdelen af Jylland med Massey Ferguson. Derudover kommer blandt andre Hardi, Lemken, Dal-Bo, Bredal, Kverneland og Kongskilde afhængig af afdeling. Og der er Åbent Hus samtlige fire afdelinger:

»Vi kører det forskudt, så Toftlund og Odder har Åbent Hus her i 2020, mens Rimmerhus og Jelling holder i 2021. Sådan groft sagt i hvert fald, for Jelling holder faktisk åbent hus i julen 2020«, fortæller Charlotte Villum Jensen.

De fire forretninger forretninger blev i øvrigt til Dansk Maskincenter i en stor fusion i 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.