Ny duo i dansk maskinhandel: Maskinforretning rykker ind hos HCP

AE Maskiners 25 ansatte flytter ind hos HCP Maskincenter i Randers, hvor man samtidig overtager HCP’s service.

Der bliver fra august væsentlig mere gang i det 2.000 m2 store værksted og de øvrige 7.000 m2 hos HCP Maskincenter i Randers.
Maskinforretningen AE Maskiner, der både har landbrugs- og entreprenørmaskiner på programmet, flytter nemlig 24 km fra byen Ørsted med alle 25 ansatte ind hos HCP’s egen maskinforretning i byen.

Som en del af aftalen udliciterer HCP samtidig servicen fra HCP Maskincenter til AE Maskiner, så sidstnævnte både skal servicere egne og HCP’s kunder fra samme adresse.

HCP’s formand og hovedaktionær Christopher Kiær Thomsen kalder det en optimering for begge virksomheder.

”Målet for både AE Maskiner og HCP Maskincenter har gennem hele processen været at samarbejde og skabe muligheder for at optimere begge vores virksomheder og holde fokus på at forbedre kundeoplevelsen - både på salg og service. Med en virksomhed som AE Maskiner i huset til at servicere vores kunder, kan vi fremover bruge alle vores kræfter på rådgivning og salg til kunderne”, udtaler han i en pressemeddelelse.

Hos AE Maskiner betegner indehaver Anders Ebbesen flytningen som en naturlig konsekvens af, at hans virksomhed i løbet af de sidste fem år er vokset betydeligt.

”I takt med, at virksomheden vokser bliver organisationen også større og målet er derfor at optimere service, logistik, salg og handel – at få alt under ét tag og dermed skabe en større sammenhængskraft og dermed et bedre arbejdsflow i hverdagen”, siger han.

AE Maskiner havde i forrige regnskabsår omkring 18 ansatte, men er i dag vokset til 25 ansatte. HCP beskæftigede i senest offentliggjorte regnskab 57 ansatte og er bl.a. importør af Deutz-Fahr, Iseki, Pronar og Multione i flere skandinaviske lande.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.