Ny ejer af konkursramt agrofabrik: Tjeklisten var god
Invester og fabrikant i agroindustrien ser stort potentiale i konkursramt fabrik, som han overtager bl.a. sammen med Dalbos ejer.

Med Peter Hansen, bl.a. investor i Cormall Agro og Thyregod, og Kaj Pedersen fra Dalbo får sliddelsproducenten Mølbro i Sorø to insidere med lang erfaring og viden i agroindustrien som aktive ejere.

I kapløbet med en række andre mulige købere vandt de hammerslaget over den konkursramte virksomhed  fredag, og de er i fuldt sving med det praktiske arbejde.

Peter Hansen ser et stort potentiale i virksomheden.

”Det er en fantastisk spændende familievirksomhed, der har haft nogle problemer. Når vi har set på tjeklisten, så kan vi se, at der er mange ting, som ser rigtig godt ud. Den har nogle gode produkter, dygtige medarbejdere, intakte ordrer blandt andet”, siger han.

Hvor hurtigt får I så forretningen på fode igen?

”Det gør vi fra mandag. Der er et væld af praktiske detaljer i de første dage. Medarbejderne har været sendt hjem, og alle mulige ting skal i gang igen. Men vi har en intakt ordrebog, så det er til at gå i gang. Mandag tager vi fat”, siger han.  

Hvad med den tidligere ejer og direktør Per Møller, kommer han til at fortsætte?

”Nej, når vi har været det hele igennem, så har vi fundet ud af, at han ikke er en del af det fremtidige setup”, siger han.

Du er selv ny direktør. Er det en varig løsning?

”Nej, men her i starten kommer jeg til at være med. Jeg kommer ikke til at sidde her fra mandag morgen og så hjem til Sønderborg fredag aften. Men jeg vil være her mindst en gang om ugen for at følge det til dørs. Vi har i Carsten Jensen en daglig leder, som er fra Ringsted og en række gode lokale folk, som er glade for, at der er fundet en løsning”, siger han forventningsfyldt.

Se også videointerview øverst, som vores journalist Anna Tang Nielsen har lavet.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.