Ny el-Transit går længere på hver opladning

Den elektriske Ford E-Transit kommer i en opgraderet udgave, der går 402 km på en opladning.

Længere rækkevidde og hurtigere opladning er alfa og omega for de fleste kunder til erhvervsbiler. Det er man godt klar over hos Ford, som nu lancerer en opgraderet udgave, hvor man får en længere rækkevidde, hurtigere opladning, varmepumpe som standard.

Ford Pro har netiop præsenteret en ny og opgraderet E-Transit, Fords store varebil, der sidste år blev den bedst sælgende elektriske varebil i to-ton segmentet i Europa.

Den nye E-Transit, der er en udvidelse af det nuværende modelprogram, kommer med en række tilføjelser. Rækkevidden på E-Transit er blevet op til 28 procent længere, så varebilen nu kan køre 402 km med et 89 kWh batteri med hurtigere AC- og DC-opladning.

Den nye E-Transit med længere rækkevidde har derudover også varmepumpe som standard, hvilket kan være en fordel særlig på dage med koldere temperaturer. Varebilens varmepumpesystem er det samme system, som i den nye E-Transit Custom, og det er designet til at forbedre varebilens energiforbrug og få mest muligt ud af rækkevidden i koldt vejr.

Opladningstiden, i den nye variant med 89 kW batteri, er blevet betydelig hurtigere ved at gå fra 115 kW til 180 kW, så der i løbet af blot 10 minutter kan tilføjes op til 116 km til rækkevidden, mens en opladning fra 10-80 procent forventes at tage cirka 28 minutter.
Max AC-opladning er opgraderet fra 11 kW til 22 kW, hvilket betyder, at kunderne ikke længere behøver at oplade bilen natten over, men at opladningen i stedet for forventes at tage under seks timer. 

Ford tilbyder 18 E-Transit-varianter med udvidet rækkevidde – inklusiv varebiler i varianterne; van, van med dobbeltkabine og chassis enkeltkabine med totalvægte på 3.500-4.250 kg.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.