Ny forretning rykker ind i konkurramte Hjallerup Maskinforretnings lokaler

Et smede- og maskinserviceselskab rykker ind i Hjallerup Maskinforretnings gamle hovedkontor.

Efter konkursen af Hjallerup Maskinforretning tilbage i marts 2020 har de mange kvadratmeter i hovedkontoret på Navervej 1 i Hjallerup stået tomme.

I næste måned bliver der lavet om på dette når Hjallerup Smede- & Maskinservice (HSM) slår dørene op til både værksted og reservedelssalg.

Det skriver Hesselborg Smede- & Maskinservice, der også er folkene bag det nystiftede Hjallerup Smede- & Maskinservice (HSM), i en pressemeddelelse.

”Der har været et stort savn i området efter Hjallerup Maskinforretning lukkede og det glæder os, at vi kan blive en del af det nye liv, der skal være her”, udtaler Carina Hesselborg.

"Vi har længe været vokset ud af de eksisterende lokaler herhjemme", fortæller firmaets stifter Tom Hesselborg og fortsætter:

"Vi har arbejdet med nogle byggeplaner det sidste stykke tid, men da muligheden for at komme op i lokalerne på Navervej 1 bød sig, følte vi, at det var oplagt for os at rykke derop og skabe liv i bygningerne".

Der bliver også arbejdet med planer for butikken på Navervej 1.

"Tingene er ikke faldet helt på plads endnu, men vi arbejder på at starte noget op sammen med nogle andre lokale firmaer, til de mange private og erhvervsfolk i området", siger Tom Hesselborg, der håber at kunne løfte sløret for mere om dette hen over sommeren.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.