Ny Gator kører længere
Nyt design og en større brændstoftank er blandt nyhederne på John Deeres kommende opdaterede Gator-serie.

Skal man ud at se til hegnspælene og er bedriften stor. Så er den lille kapable Gator fra John Deere en nærliggende mulighed, og næste forår kommer de i opdaterede versioner.

De nye John Deere Gator kommer i to versioner, nemlig XUV535M, som er en benzinversion, og XUV865, som er en diesel. I de nye versioner har man ændret lidt på designet, men nok så væsentligt er kabinen blevet mere rummelig med øget benplads og har plads til op til tre personer - dog kun to på offentlige veje. Dertil er brændstoftanken blevet større.

I kabinen er lydniveauet ifølge producenten blevet markant lavere.

Også den middelsvære klasse i Gator-familien med modellerne HPX815E, XUV560E og XUV590M får fra årets slutning visse opgraderinger med blandt andet ny frontkofanger, LED-lygter og et nyt digitalt instrumentbord.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.