Ny Horsch-sprøjte med mange udstyrsmuligheder

Horsch udvider programmet af trailersprøjter i 4000-liters segmentet.

Horsch udvider produktprogrammet indenfor teknik til plantebeskyttelse med en nyudviklet trailersprøjte, Horsch Leeb 4 AX, som er målrettet de brugere, hvor 4000 liter segmentet passer til arealstørrelsen, og som gerne vil have mulighed for at tilvælge en bred vifte af ekstraudstyr.

Ligesom sine større søskende i Horsch Leeb familien, modellerne LT og GS, er også den nye AX trailersprøjte udstyret med BoomControl bomstyring. AX sprøjten kan leveres med bombredder fra 18 til 30 meter. Tanken rummer 3.800 liter. Rentvandstanken rummer 400 liter. Pumpen som trækkes via PTO er af den klassiske membran type og yder 400 l/min.

Dyseopsætningen på AX sprøjten er klassisk med 50 centimeter afstand og mulighed for dyseholder med plads til enten tre eller fem dyser, der skiftes imellem manuelt. Bomcirkulation er standard på nyheden.

»BoomControl bomstyringen, der kan arbejde både over og under vandret, tillader arbejdshastigheder på op til 15 km/t med bommen svævende præcist 50 cm over jorden eller afgrøden«, lyder det fra Arne Gejl fra Horsch-importøren, Stroco-Agro.

Sporvidden kan indstilles trinløst fra 150 til 225 centimeter. Tilvælges automatisk sporfølgning, sker det hydraulisk via trækstangen. De hydrauliske funktioner af bommen sker via almindelig hydraulisk omløb eller LS styring.

4 AX sprøjten er fuldt Isobus kompatibel og kan styres og betjenes af en Horsch terminal eller traktorens Isobus terminal.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.