Ny importør har solgt 100 maskiner på tre måneder
Den nye importør af Yanmar i Danmark holdt forleden Grand Opening og startede dagen med salget af maskine nummer 100.

Maskiner A/S fik den bedste tænkelige start på sit "Grand Opening"-arrangementet forleden. Fra morgenstunden gav en kunde håndslag på Yanmar-maskine nummer 100, der er solgt i løbet af de godt to og en halv måned, siden Maskinhuset A/S og Stemas A/S skabte den fælles konstellation som Danmarks nye Yanmar-forhandler på entreprenørsiden.

»Vi har været i gang i godt og vel 10 uger, og vi har fået en fantastisk start. Og så er det jo lidt specielt, at vi skyder vores åbningsdag i gang med salget af Yanmar-maskine nummer 100. Det kunne ikke passe meget bedre«, siger salgschef Tommy Bergmann.

Masser af maskininteresserede besøgte den nye, danske Yanmar-bastion på dagen. Såmænd også selveste Yanmar-toppen med et helt firkløver.

»Det er fantastisk, hvad Maskiner A/S har præsteret. Det er mindre end tre måneder siden, det nye firma blev etableret. I dag står den danske importør som et lysende eksempel for alle vores forhandlere«, fortæller Yanmars administrerende direktør Giuliano Parodi.

Yanmar producerer gravemaskiner på to fabrikker. I Saint-Dizier i det nordøstlige Frankrig produceres 10 modeller af gravemaskiner på bånd fra 1,5 til 6 tons, og på Yanmar-fabrikken i Crailsheim i Sydtyskland laves de større gravemaskiner, hjulgraverne og Yanmars program af hjullæssere.

I 2018 omsatte Yanmars europæiske fabrikker for 363 millioner Euro – godt 2,7 milliarder kroner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.