Ny kompaktlæsser fra Schäffer med elektronisk transmission

Skal give større komfort og færre driftsomkostninger, lyder det fra importør.

Schäffer er nu klar med den nye kompaktlæsser 2630 på det danske marked, oplyser importør Helms TMT Centret.

Fra Helms fremhæves bl.a. Schäffer’s elektronisk-styrede transmission, som skal give større kørekomfort og reducerede driftsomkostninger på maskinen, der efterfølger 2034-modellen.

Maskinen har bl.a. et automatisk tryk reguleringssystem med navnet High Traction Force, som ifølge Helms gør det muligt for maskinen at levere høj skubbekraft, også i højt gear.

Med Schäffers egen transmission skal føreren bl.a. få mulighed for fartpilot til at holde maskinen i en konstant hastighed, som kan være brugbart under opgaver som arbejde med foderdoseringsmaskiner, halmfordelere, slagleklippere, hækklippere, koste, etc.

Motormæssigt er den udstyret med en 3-cylindret motor med 25 hk fra Kubota.

Med et højt arbejdstryk på 510 bar reduceres ifølge Helms den mængde olie, der kræves til kørsels- og arbejdshydraulik systemet og samtidig sikrer højtrykskørsel en hurtig acceleration op til 20 km/t.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.