Ny Krampe entreprenørvogn har lav læssehøjde

Minilæssere kan anvendes til mange formål, men på ét punkt møder de ofte deres begrænsning. Mange af dem kan ikke ”nå op over kanten” på vognenes sider, når der læsses med skovl. Det har Krampe nu taget højde for med en særlig version af producentens Krampe SK460 entreprenørvogn, hvor læssehøjden reduceret til 1,85 meter.

Krampe Fahrzeugbau i Tyskland  går ikke af vejen for at tilpasse vognene efter kundernes ønsker. Derfor var det heller ikke vanskeligt for en dansk Krampeforhandler at overbevise Krampes mand i Norden, Kenneth Brönner om, at de gerne ville have en af de mindre Krampe entreprenørtrailere i en lav version. Ideen er, at det skal være nemt for de ekstremt mange minilæssere og små gravemaskiner, der arbejder hos anlægsgartnere, på byggepladser, hos kommuner og selvfølgelig også i landbruget, at læsse traileren. Læssehøjden måtte med andre ord ikke være for høj.

Resultatet er en toakslet Krampe SK460L med 6,3 kubikmeter vognkasse - strøget mål - og en maksimal totalvægt på 22 tons. Den har en læssehøjde på kun 1,85 m mod 2,35 m i standardversionen.

- Jeg tror, at forhandleren har set rigtigt. Stort set alle minilæssere og gravemaskiner kan nå op over siderne på vognen, når der skal læsses, så der er virkeligt mange kundetyper, der kan få stor glæde af den model, siger Kenneth Brønner, der også fremhæver, at vogntypen Krampe SK har flad bund og derfor egner sig til transport af pallevarer eller f.eks. mindre entreprenørmaskiner.

- Den fleksible trailer har affjedret træk og chassis, og så er den EU-typegodkendt til 40 km/t, så man kan hurtigt komme omkring med den, siger han.


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.