Ny Kverneland-sprøjte passer til det danske marked
Kverneland viser på Sima en Kverneland T4 iXtrack. Der er foreløbig solgt fem til det danske marked, hvor mange har ventet på den.

LandbrugsAvisen, Frankrig.

”Hvis bare den lige var et nummer større”.

Sådan har flere danske landmænd åbenbart tænkt, da Kverneland sidste år lancerede den nye trailersprøjte, Kverneland iXtrack T3 med et kompakt design, godt med udstyr og et tankvolumen mellem 2.600 og 3.200 liter.

Og her på Sima i Paris står den så endelig – nummeret større. Nemlig den nye og ventede Kverneland iXtrack T4 med tank på 4.600 liter og med et bredt udvalg af bomme fra 18 til 40 meter.

»Med den tankstørrelse er den særligt interessant på det danske marked, hvor det største segment for trailersprøjter netop er mellem 4.000 og 5.000 liter«, siger Kvernelands produktchef Jesper Svendsen, der tilføjer, at der foreløbig er solgt fem eksemplarer af nyheden i Danmark.

»Det er en sprøjte, der passer til de flestes behov, og vi oplever, at elektroniske løsninger og et højt udstyrsniveau er blevet mere og mere vigtig. Afgrødeskader er landmandens største mareridt, så gps, bomhøjdestyring og fuldautomatisk vaskeprogram er blevet afgørende for kunderne«, siger Jesper Svendsen.

Generelt er der mange lighedspunkter mellem den nye T4 og sidste års T3, dog er T4 endnu mere veludrustet med blandt andet hydraulisk hjulaksel. Men flere principper fra T3, såsom et vist kompakt ydre, lavt tyngdepunkt, og brugervenlighed er fulgt med.

Og dermed er det ikke slut. Jesper Svendsen mere end antyder, at der på Agritechnica senere på året vil komme en T6 med over 6.000 liter i tanken.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.