Ny ledelse hos Grene Danmark
Reservedelsgrossisten Grene Danmark er nu klar med ny ledelse. De vil udvide varekataloget efter fusionen med hollandske Kramp.

Grene Danmark, der to år siden fusionerede med hollandske grossit Kramp, har nu fået ny ledelse i Danmark.

Det er Birgitte Kloster, nordisk logistikdirektør i Grene koncernen, samt den netop tiltrådte salgsdirektør Allan Pedersen.

"Det er vores opgave at sikre og udvikle forretningen i Danmark. Nu har vi synergien med Kramp i ryggen, så vi har alle forudsætninger for at skabe vækst og forhåbentlig flere arbejdspladser," pointerer Allan Pedersen.

Allan Pedersen kommer fra en stilling som salgsdirektør i Sanistål.

Fusionen har givet fordele for kunderne, lyder det fra virksomheden.

"Det betyder flere valgmuligheder for vores kunder og større bredde i produktsortimentet," fortæller Birgitte Kloster.

Sortimentet er nu på over 700.000 varenumre.

"Fusionen med Kramp har aldrig været tænkt som et nedskæringsprojekt. Som en del af Europas største reservedelsgrossist, så er Grene Danmark fortsat stærk på logistik, kompetencer og service, så vi ikke blot bevarer arbejdspladser, men arbejder på vækst og udvidelser i norden med base i Danmark," fastslår Birgitte Kloster.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.