Ny Magnum: Kabinen udviklet fra blankt stykke papir
Case IH AFS Connect Magnum byder på en række ændringer. En af de største er kabinen, som Case IH har udviklet fra bunden.

Så landede den nye Magnum-serie. I Nordamerika har Case IH i dag, onsdag, lanceret næste generation af Magnum, og det er en Magnum med masser af ændringer.

Først og fremmest har Case IH udviklet en ny kabine til serien. Med den følger også nyt interiør og hel ny betjening i form af en ny terminal, et nyt kørehåndtag og et nyt armlæn med relokerede knapper.

»Tilgangen til den nye kabine er sket ud fra et blankt stykke papir, så vi havde mulighed for et komplet re-design. Vi kunne starte fra bunden og lave den kabine, kunderne ønsker«, fortæller Jay Barth, marketingansvarlig for Magnum-serien hos Case IH.

For chaufføren bliver den nye Magnum anderledes at finde rundt i. Det ændrede armlænskonsol har blot otte kontrol-knapper, kørehåndtaget har fire programmérbare taster, og på selve armlænet sidder også en rund multifunktionskontakt, hvor man kan styre en lang række af traktorens funktioner fra.

Ifølge Case IH er aircon- og varmeanlægget forbedret, og materialevalget i kabinen er i højere kvalitet end tidligere. Dertil kommer flere forskellige el-udtag, mere aflægningsplads og flere kopholdere - og hvad Case IH nu ellers har presset ind i den nye kabine.

Morgenposten: Stor traktorlancering lige om hjørnetMaskiner Mandag 11. februar 2019 · 06:54

Lettere at udveksle data

Magnum-serien anno 2020 bliver samtidig den mest avancerede Magnum nogensinde - med masser af muligheder for at tilpasse indhente og dele data.

Hjertet bliver en ny AFS 1200 terminal, der holder styr på de mange data, og den indeholder et nyt operativ-system, der angiveligt er baseret på Android-software. Terminalen giver mulighed for fjernovervågning, direkte support og langt større mulighed for at dele data.

»Vi åbner op for et helt nyt trin af telematri, hvor traktoren er koblet på nettet og hvor andre samtidig kan se med på skærmen. Terminalen og vores AFS løsninger (Advanced Farming Systems) giver frihed til at dele data i langt højere grad end tidligere, uanset hvor man er henne - og vi kan også samarbejde med tredjeparts-leverandører, der måtte få adgang til data efter landmandens accept«, uddyber Jay Barth.

Lanceres i Europa på Agritechnica

Serien lever op til de nye Stage V-krav, men den er i første omgang kun lanceret på det nordamerikanske marked. Og der går en rum tid, inden vi får den at se på Europæisk grund.

»Den nye Magnum bliver lanceret i Europa på Agritechnica til november med leveringsstart i første halvdel af 2020. Skiftet til Stage V betyder, at vi skal udfase Magnum Stage IV, men vi forsætter salget, så længe vi har Stage IV motorer til rådighed«, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen, marketingansvarlig for Norden og Baltikum, Case IH.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.