Ny Magnum landet i Europa: Kabine og elektronik skiller sig ud

Case IH har lanceret næste generation Magnum i Europa. Der bliver tale om fire modeller med op til 435 heste med en ny kabine og blandt andet trådløs overførsel af data.

Foreløbig er 150.000 enheder solgt verden over. Nu kommer næste generation af Case IH's velkendte Magnum-serie til Europa. Case IH har netop løftet sløret for serien, som fordelt på fire modeller kommer til at gå fra 351 til 435 hestekræfter (max. effekt). Tidligere på året blev traktoren præsenteret i USA, men det er altså først nu, at de specifikke informationer om traktoren lander på det europæiske marked.

Motormæssigt vil de nye Magnum-traktorer bliver drevet af en 8,7 liters FPT med Hi-eSCR2 for at overholde Stage V-kravene til motorens udledning af skadelige partikler. Der bliver 160, 221 eller 282 liter olie til rådighed i minuttet fra hydraulikken, og serien kan løfte op til 11,7 ton i liften plus godt fire ton ekstra i frontliften, hvis man tilvælger den på listen af ekstraudstyr.

Mere teknologi

 Kabinen får en sidedør, der åbner i fuld længde af kabinen, og især betjeningsmæssigt sker der ændringer på den nye Magnum, hvor der bliver færre knapper på armlænet, og hvor den nye AFS 1200 Pro terminal bliver hjertet i den nye traktor.

"Vi får fire konfigurerbare knapper på det nye multicontroller-joystick og yderligere fire på armlænet plus en dreje- og trykknap til af vælge funktioner på AFS-terminalen med. Vi kommer også til at tilbyde branchens eneste konfigurerbare kontakter til hydraulikudtagene, der gør det muligt at sætte traktoren op præcis, som man har brug for," fortæller Hans Werner Eder, produktmarketingchef for Magnum i Europa.

Rent teknologisk tager serien en kvantespring fra tidligere. Det bliver mulighed at sende data trådløst mellem maskine og ejer, og der bliver for eksempel også fjernadgang til terminalen, hvis der er behov for det. En elektronisk nøgle, som selv låser op og låser kabinen bliver også en af de nye ting på Magnum anno 2020.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.