Ny mand i spidsen for Kverneland

Som ny præsident og administrerende direktør for Kverneland A/S og præsident for Kubota Holdings Europe har man udnævnt Kazunari Shimokawa.

Fra årsskiftet sidder der en ny mand for bordenden hos Kverneland Group. Den tidligere administrerende direktør og præsident for Kverneland Group, Dai Watanabe er nemlig ifølge en pressemeddelelse fra Kverneland udnævnt til - helt præcist - Senior Managing Executive Officer og General Manager for Farm og Industrial Machinery Strategy and Operations i hovedkvarteret i Kubota Group.

Som ny præsident og administrerende direktør for Kverneland A/S og præsident for Kubota Holdings Europe har man i stedet udnævnt Kazunari Shimokawa.

Kazunari Shimokawa kom til Kubota Corporation i 1982 og har i mere end 36 år, heraf næsten 20 år i Europa, bestridt forskellige ledende stillinger hos Kubota.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.