Betalt indhold af Mascus

Ny maskinplatform gør det lettere at købe og sælge brugte maskiner

Et samarbejde mellem mascus.dk og landbrugsavisen.dk skaber den nye markedsplads LAmaskiner.dk. Markedspladsen er for danske landmænd og entreprenører på udkig efter f.eks. brugte traktorer, så- og plantemaskiner, høstmaskiner, finsnittere, anhængere, sprøjteudstyr, reservedele samlet ét sted.

Let tilgængelige brugte maskiner 

Samarbejdet omkring markedspladsen LAmaskiner.dk gør, at du kan se det store udvalg af brugte maskiner, både når du er i Mascus- og Landbrugsavisens univers. På den måde er brugte maskiner let tilgængelige lige der, hvor du læser nyhederne. 

Med over 4,5 mio. besøgende af købere hver måned, er Mascus.dk den største platform for køb og salg af tunge maskiner, og Landbrugsavisen.dk, som har over 1,5 mio. besøgende hver måned, er det medie, der skriver flest maskinrelaterede nyheder til landmænd. 

Det er også en fordel at anvende markedspladsen LAmaskiner,dk for forhandlere, der i dag kun benytter sig af mascus.dk, for ved at anvende LAmaskiner.dk, når forhandlere ud til endnu flere maskininteresserede og købestærke danske landmænd og entreprenører. Forhandleren får simpelthen adgang til endnu mere relevant eksponering.


Der er mange brugte maskiner klar til køb og salg.

Faktaboks

  • Der er gratis oprettelse og annoncering resten af året for Mascus.dk kunder - kontakt Alexander på +45 23 41 79 73 eller alb@mascus.dk
  • Platformen LAmaskiner.dk henvender sig til eksisterende forhandlere hos mascus.dk. 
  • Forhandlere får adgang via sin forhandler-konto ved mascus.dk
  • Intet ekstraarbejde er forbundet ved oprettelse på LAmaskiner.dk. Alle annoncer kopieres fra mascus.dk til LAmaskiner.dk – én til én
  • Systemet er det samme – forhandlere modtager henvendelser i den samme indbakke og rettes en annonce på mascus.dk rettes den samtidigt på LAmaskiner.dk
  • Når en maskine er solgt og annoncen fjernes på mascus.dk, fjernes den automatisk på LAmaskiner.dk
  • Besøg LAmaskiner her 

Emneord sponsoreret, Mascus, maskiner, brugte maskiner

Betalt indhold af Mascus

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.