Ny maskintype kan også bruges som gummihjulslæsser
Den italienske producent Energreen lancerer nye specialmaskiner på det danske marked.

Energreen fra Italien lancerer nu to nye maskiner på det danske marked. De er baseret på en fleksibel specialmaskine, der både kan pleje rabatter og naturarealer og fungere som gummihjulslæsser.
Navnet på den ene Energreen Kommunal, skyldes, at maskinen er udviklet til at løse kommunale opgaver som at slå vejrabatter og grøfter. Men den kan også være en læssemaskine til andre opgaver.
I grove træk består ”Kommunal” af en meget fast ramme, en Deutz-motor, Heavy Duty hydraulik, en frontmonteret armklipper på en orbital med 290 graders arbejdsområde og evt. et sideforskydeligt fæste. Og alternativt kan maskinen leveres så hele den frontmonterede klipperdel kan udskiftes med en frontlift.

Den anden maskine har tilnavnet Aspen og er mere specialiseret til skrænter og hegn.


 

 


 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.