Ny New Holland værd at vente på
De første eksemplarer af den nye New Holland T7 triller snart ind i Danmark.

Meget tyder på, at den har været værd at vente på, den nye New Holland T7, som her i september ruller ud til de danske forhandlere. Kunderne kommer dog til at vente en lille smule endnu, da der er mellem to og tre måneders leveringstid på de nye traktorer.

New Holland T7, der blev vist på Sima i Paris i begyndelsen af året, har fået et nyt design i stil med T8 med blandt andet lukkede sidepaneler, nyt tag, en lidt højere front, en forrude i et stykke og nye kørelys, 16 LED-lys ialt, hvis man vælger den store pakke, mens man i kabinen også kan vælge flere pakker med enten stof, del-læder eller ventileret lædersæde.

Blandt fornyelserne er også, at Intelliview-terminalen er blevet nemmere at betjene, da der er tilført en række genveje og menuer, der gør det lettere og mere overskueligt at betjene den. Den rummer også en forbedret foragerautomatik. Endelig er Isobus-kompatibiliteten opgraderet til klasse tre, så eksempelvis en BigBaler kan styre traktoren, inkusiv hastigheden.

Alt i alt består den nye T7-serie af otte modeller: Fire med den lange akselafstand og fire med den korte. Topmodellen er T7.270 med 270 hk - nominelt 240 hk - den mindste har 175 hkestekræfter, nominelt 140.

De sekscylindrede motorer i serien, der lever op til Tier 4B/Stage IV kravene, har alle fået en øget effektfen. Den nominelle effekt på modeller med lang akselafstand er øget med fem procent, modeller med standard akselafstand med fem procent.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.