Ny pickup er en prisbasker

FMR Maskiner sender nyt italiensk pickup-skærebord på demo i høsten i en allround-arbejdsbredde og til en stærk pris

Med et prisskilt på 195.000 kroner (listepris) for et fabriksnyt pickup-skærebord med fem meters arbejdsbredde til alle gængse mejetærskermærker på det danske marked afprøver FMR Maskiner nu markedet for den italienske maskinproducent Nardis pickup-skæreborde.

Nardi er bl.a. kendt i Danmark for sine skærebordsvogne og er et familiejet firma placeret i Italiens ’industrihjerte’ i nord.

Foruden pickup-skæreborde og skærebordsvogne producerer Nardi også specialskæreborde til forskellige afgrøder som solsikker, sorghum, sojabønner og solsikker.

Firmaet er desuden ved at lægge sidste hånd på en serie af nye majsskæreborde til kernehøst.

Attraktiv pris

FMR Maskiner med base i Nykøbing Falster har valgt at hjemtage et pickupskærebord med fem meters arbejdsbredde.

Firmaet anser nemlig det for at være en god allround-størrelse, som kan være interessant for de mange frøavlere og andre landmænd med opsamlingsbehov i høsten.

Nardi producerer dog universal-pickupperne til korn- og frøafgrøder i arbejdsbredder fra tre til knap seks meter.

"Pickup-skærebordet er særdeles prisattraktivt, og kvaliteten ser fin ud. Selv om frøgræs ikke er en stor afgrøde i Italien, har vi en klar forventning om, at den fint kan samle det op. Så nu skal vi ud at vise den frem", forklarer Thomas Nielsen, sælger hos FMR Maskiner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.