Ny, to-rækket kartoffeloptager sænker faldhøjden
Ny kartoffeloptager, Dewulf Torro har netop nu premiere under Potato Europe 2017 i Holland.

Den belgiske producent, Dewulf, lancerer netop nu på messen Potato Europe en nyhed, der har været længe undervejs, nemlig producentens nye bugserede kartoffeloptager, Dewulf Torro. Ifølge producenten er der under udviklingen arbejdet meget med en ekstra skånsom håndtering af kartoflerne.

Dewulf Torro er en to-rækket optager, der har en tank, der kan klare 5,5 tons - og udvides til seks tons, hvis man ønsker det.

Den skånsomme håndtering skyldes blandt andet, at kartoflernes faldhøjde i tanken er reduceret til et minimum, så man undgår skader på kartoflerne. Maskinen har plads til syv personer under sorteringen.

Når det gælder trækkraft, er Torro’en, der vejer 9,8 tons, ikke krævende, da den kan klare sig med en traktor ned til 100 hestekræfter.

Serieproduktionen af den nye optager går i gang næste år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.