Ny rekord i antal ansatte hos Kverneland i Kerteminde

Flere end 500 ansatte hos Kverneland efter år med vækst.

Der har været stigende bud efter Kvernelands maskiner produceret på Fyn i 2017.

Derfor har maskinfabrikken med japanske ejere i Kubota i ryggen nu sat ny rekord i antal ansatte, da medarbejderskaren nu har rundet 500 medarbejdere.

»Det er en vækst, som kommer af, at vi har lanceret utroligt mange nye produkter de senere år. Vi har været i stand til at holde gang i vores produktudvikling på trods af, at der eksempelvis i 2008-2009 var en krise, men der satte vi egentlig bare speederen endnu mere i bund på produktudvikling, og det er noget af det, vi høster af i dag,« siger Kvernelands adm. direktør Claus Udengaard Thomsen til TV2 Fyn.

Ifølge tv-stationen har Kubotas indtog i Kverneland også været med til at effektivisere og trimme fabrikken. Således meldes produktionstiden for et af delelementerne til maskinerne at være skåret ned fra 17 dage til otte timer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.