Ny rekord: Pöttinger løfter toplinjen til 2,8 mia. kr.

Den østrigske maskinproducent bliver ved med at vokse stødt. Gode resultater i Danmark og Skandinavien bidrager til væksten.

Østrigske Pöttinger er langt fra et nichemærke for landmænd i den alperige nation.

I stigende grad er skandinaviske landmænd, herunder danske købere af deres udstyr.

Sidste år steg omsætningen med 15 pct. i Danmark, og samlet var vækstraterne på otte procent for hele koncernen og det samlede salg på ca. 2.850 mio. kr., hvilket var ny rekordomsætning.

Det oplyses i en pressemeddelelse, at tyske kunder tegner sig for 20 pct. af omsætningen, mens Frankrig med 16 pct. er det andetstørste marked.

Ifølge Pöttinger tegner græsudstyret sig for hele 69 pct. af salget, eferfulgt af redskaber til jordbearbejdning og såning som den resterende del. Vækstraterne i øvrigt størst for græsudstyret med ni pct., mens resten steg med fem pct.  

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.