Ny Samson nedfælder med op til 12 individuelle sektioner

Nedfælderen vil gøre det mere klimavenligt at give danske planter en madpakke fra gylletanken.

Nu er det så officielt.

Gyllenedfælderen TS fra Samson er med på den danske maskinproducents sidste nye produktgrogram.

Efter en længere testperiode, hvor nedfælderen har været vist frem og de første salg til slutkunderne, går Samson nu bredt ud og viser nedfælderen, der fås i både en otte- og 12-meters version, frem.

Hovedpointen med nedfælderen er smalle nedfældingsskær, der åbner en rille for gyllen, så planterne kan få næring, uden at marken i betydeligt omfang brydes op.

Med sektioner af en meters bredde med fire enkeltskær kan den leveres med op til i alt 32 skær for den store nedfælder på 12 meter. Sektionerne er ifølge Samson monteret på hovedrammen med et drejeligt punkt for at give fleksibilitet i kurver og bakket terræn. Trykker fra skærene sker med op til 175 kg pr. skær.

I en tid hvor præcisionslandbruget bliver mere og mere udbredt i landbruget står Samson også klar til at præcisionsgødske via et Isobus-kompetibelt system, eks. på basis af gamle udbyttekort fra marken.

Vægtmæssigt vejer den mindste TS 8 i overkanten af 2,6 ton, mens TS 12 vejer 3,4 ton.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.