Ny serie af variable rundballepressere fra Kverneland

Kverneland fremhæver 6700-serien for at være banebrydende innovation med fokus på enkelthed og øget produktivitet.

Kverneland lancerer den nye 6700-serie af variable rundballepressere. Ifølge producenten tager serien et stort skridt fremad med hensyn til ydeevne og pålidelighed.

Den nye serie har et patenteret netbindingssystem og en ny softwarepakke til nem indstilling af pressetrykket. Dertil kommer en ny indpakning i form af et face-liftet design.

Nyt netbindingssytem

Kverneland 6700-serien kommer med det nye patenterede Kverneland PowerBind netbindingssystem. Systemet er udviklet med fokus på enkelthed og øget arbejdshastighed. Det betyder, at der ifølge producenten er sket en betydelig reduktion i nødvendige elementer, f.eks. er indføringsvalserne nu elimineret. Derudover giver PowerBind en af de hurtigste netbindingshastigheder, som minimerer tiden ved binding og dermed øger effektiviteten væsentligt, fremhæver Kverneland.

Nettet føres direkte ind i ballekammeret ved hjælp af en injektionsarm, som bevæger sig i en flad bevægelse, der holder nettet konstant stramt. Herudover er systemet designet, så det ikke kan påvirkes af eksterne faktorer såsom vind og afgrøde.

Nettet fastholdes af injektionsarmen, og når ballen er 90 procent færdig, bevæger injektionsarmen sig fremad til ”klar”-position.

Derudover tilbyder PowerBind lav læssehøjde for maksimal komfort og hurtigt skift af net. For at udskifte den tomme rulle, svinges akslen ud og erstattes med en ny.

»Vores nye banebrydende PowerBind er en fantastisk forbedring, som virkelig tilføjer de fordele, vi ledte efter, « siger Thomas Rosengaard Poulsen, produktchef på Græs og Foder hos Kverneland Group Danmark A/S.

Kverneland Intelligent Density 3D – nem indstilling af pressetryk

Indstilling af det korrekte tryk er afgørende for at få den rette kvalitet af ballen. Især når presseren anvendes i flere forskellige afgrøder som halm, hø og ensilage, er det vigtigt at justere presningsgraden i forhold til den afgrøde man arbejder med, fremhæver Kverneland.

Intelligent Density 3D har 3 prækonfigurerede presningsgrader, som angives at gøre det nemt at indstille presningsgraden til den enkelte afgrøde.

Det er dog stadig muligt at tilpasse presningsgraden i tre separate zoner hver med et valg af diameter og tryk til at matche det aktuelle behov.

»Vi har forenklet menuen til indstilling af pressetrykket. Det er nu muligt at vælge mellem de tre mest almindelige og populære indstillinger for ballepresningsgrad uden at skulle bruge for meget tid på at finpudse og justere forskellige afgrøder, noget mange har en tendens til at glemme. Vi har simpelthen sat mere intelligens i styring af ballepresningsgraden og gjort det så meget lettere », fremhæver Thomas Rosengaard Poulsen.

 

Bred produktportefølje

Kverneland tilbyder et bredt sortiment af rundballepressere med variabelt kammer.

6700 serien fås i en 1,60 meter og 2,00 meter version som begge kan anvendes til halm, hø og ensilage. Desuden er begge modeller tilgængelig i en FlexiWrap udgave med integreret indpakker.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.