Ny serie om hverdagens helte: Se første afsnit af Piloterne

I dag er der premiere på LandbrugsAvisens nye mini-serie om traktorpiloter. Se den her.

I den tørreste og varmeste sommer i 100 år følger vi tre landmænd i deres kamp for at få markarbejdet til at lykkes. Peter er mælkeproducent med hang til tid i traktoren. Hans Jørgen samler på grønne traktorer, og Gustav forbereder at overtage gården. De har én ting til fælles – de elsker store maskiner!

Dagens film er første af tre afsnit. Vi kommer denne gang tæt på hovedpersonerne under årets høst.

Hos Peter Juhl fra Dalgaard ved Sommersted opstår der dog et problem dagen før, at årets græshøst skal gå i gang. Traktoren, selvfølgelig en Valtra set fra Peters ståsted, lider af en mystisk fejl. Montørens fejlsøgning hjælper ikke umiddelbart.  

Lige så entusiastisk Peter sværger til Valtra i lige linje til de gamle dage med Volvo, så er Hans-Jørgen Nielsen knyttet til Fendt. I dagens afsnit følger vi bl.a., hvordan han stævner afsted i en Fendt Farmer 311, som han selv købte fra ny 1982, og siden dengang har alt været grønt i den rigtige nuance på gården ved Odense, selv cyklen.

”Jamen, jeg har fået et DNA inden i mig. Jeg har 5 traktorer, og det er i hvert fald to for meget”, siger han.

Gustav Rabølle Knudsen fra Rudkøbing på Langeland nyder de mange timer i traktoren.

”Det er dejligt at sidde derude om aftenen. Men det er også nogle lande aftener engang imellem”, fortæller han.

Filmene er produceret af LandbrugsMedierne i samarbejde med Agco Service, Agco Parts og Agco Finance.

Se afsnit to her på LandbrugsAvisen.dk lige her

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.