Ny sneglevogne af de helt store - 46 kubikmeter i strøget mål
Ny sneglevogn fra Annaburger, HTS 34.16 har nyudviklet tømmesnegl og kan rumme 46 kubikmeter i strøget mål.

På Agritechnica præsenterer Annaburger en sneglependlervogn af de helt store. Den nye vogn supplerer det eksisterende program fra den tyske producent, hvor den hidtidige topmodel, HTS 33.16 rummer op til 36 kubikmeter. Den nye HTS 34.16 vogn kan rumme 46 kubikmeter i strøget mål.

»Men det er ikke bare rumindholdet, der er større. Vognen har en nyudviklet tømmesnegl, der med en større diameter på 60 centimeter giver en effektiv og hurtig aflæsning af lasten med 20 kubikmeter i minuttet«, siger Arne Gejl fra Stroco-Agro, der importerer Annaburger vognene.

Aflæssehøjden er også øget på aflæssesneglen. Den kan nå op i en højde på 5,7 meter, så selv de største og højeste lastbiltrailere kan fyldes uden problemer. Rækkevidden på sneglen er på over tre meter.

På Agritechnica udstilles vognen med vejeudstyr, ligesom et nyt hydraulisk hjultræk, Agro Drive, udviklet af akselfabrikanten BPW præsenteres på vognen. Agro Drive hjultrækket, som kan overføre 130 hestekræfter på en aksel, kan monteres på alle typer vogne produceret af Annaburger, to- eller treakslede. Hjultrækket fødes på enkel vis med olie fra traktorens olieudtag, og man undgår specialopbygninger med ekstra pumper og lignende.

Alle sneglevogne fra Annabruger kan udstyres med fyldesnegl til fyldning af såmaskine og gødningsspreder. Et dobbeltkammer system til eksempelvis separat fyldning af gødning og korn på en såmaskine findes også.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.