Ny Solitair er 1.800 kilo lettere

En regulær danmarkspremiere på Velas Maskintræf er den nye Lemken Solitair DT.

- Hvad vil du vide?. Den er blå og den kan så.

Lemkens områdechef for Skandinavien, Nis Peter Albrechtsen er meget fornøjet med, at han kunne møde op til Velas Maskintræf, som foregår i dag torsdag og i morgen fredag, med en regulær danmarkspremiere.

Det er nemlig første gang, at den nye Lemken Solitair DT vises officielt i Danmark. 

- I forhold til forgængeren, Lemken Solitair Compact er det en komplet ny konstruktion. Blandt andet er den blevet 1.800 kilo lettere end forgængeren. Noget af vægtbesparelsen skyldes en pakvalse i kunststof, siger Nis Peter Albrechtsen, der vurderer, at der vel kører over 200 eksemplarer af forgængeren i Danmark.

- Vi har nogle stykker af den nye Solitair DT på vej til Danmark, men ellers kan de først leveres i august næste år, siger Nis Peter Albrechtsen.

I de nye Lemken Solitair DT såmaskinekombinationer, er der både tænkt i kapacitet og forbrug. Lemken lover minimal trækmodstand, en integreret kompakt tallerkenharve, komfortabel betjening og en stor, delt såbeholder.
DT såsædsbeholderen rummer op til 5.100 liter og fås i en version med dobbeltbeholder. Den dobbelte beholder gør det muligt at bruge Solitair DT til kombineret såning med gødning eller til såning af forskellige frø.

De nye Solitair DT kommer i bredder på fire, seks og ni meters arbejdsbredder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.