Ny stortraktor bliver lige så let at køre som din bil

Case IH Quadtrac låner komfort og betjening fra bilindustrien og er altid på nettet for at optimere dataoverførsel og service.

Når Case IH næste år ruller den nye serie af Quadtrac- og Steiger-stortraktorer ud i Europa, bliver det med en lille, men ganske væsentlig tilføjelse til modelnavnet: AFS Connect.
Målet er øge produktiviteten og oppetider på to serier af traktorer, som især kører på de store landbrug, oplyser Case IH. 
Med AFS Connect tilbydes direkte dataudveksling med kontor-computeren, ny 12 tommer skærm med AFS Vision Pro-styresystemet, hvor betjeningen minder om en smartphone, samt en AFS Vector Pro-modtager med forbedret korrektionsmulighed.

Skærm kan spejles

Løsningen giver blandt andet mulighed for fjernsupport samt at spejle traktorens skærm og dele relevante data med for eksempel planteavlsrådgiveren. Desuden kan opdatering af softwaren nu ske trådløst.
Fjernsupporten skal sammen reduceret service- og vedligeholdelsestid sikre maksimal oppetid på traktoren.

44 procent mere diesel

Sammen med stærkt forbedret dataindsamling og dataoverførsel lanceres de nye stortraktorer også med en række nye materialer og komfort- og betjeningsdetaljer, inspireret af bilindustrien. Det gælder blandt andet et nyt, intuitivt multicontroller-armlæn med rigtig mange justerings- og tilpasningsmuligheder, nyt varme- og ventilationssystem, adaptiv styring med justerbart styreudslag samt en ny 360 graders lyspakke.
Der tilbydes fortsat både powershift og CVX, herunder CVXDrive-transmissionen.
Sidst, men ikke mindst øges brændstoftankenes volumen med 44 procent til 1.779 liter
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.