Nyt TraktorTech: Stortraktor prøvekørt - varsler nyt New Holland kapitel

I det nye TraktorTech bringer vi første kapitel i vores nye samarbejde med Profi's traktorfolk, hvor det bliver til et nærmere kig inden- og udenfor den nye New Holland T8 med tilnavnet Genesis.

Profis folk har fundet de største ændringer inde i kabinen, hvor piloten bliver taget imod med et helt nyt informationssystem og nye kørehåndtag og armlæn.

Når du har sat dig i sædet, så opdager du, at dine nøgleinformationer er flyttet fra den nuværende T8’s A-stolpe til en ny skærm eller instrumentdisplay. Skærmen på syv tommer sidder ved rattet og er let nok at læse, men det meste af informationerne bliver duplikeret på den nye Android-baserede IntelliView 12 terminal ved armlænet. Du kan endda inkludere et feed fra et kamera på fronten af traktoren eller bagenden af kabinen, lyder det bl.a. i prøvekørelsen. 

Læs mere om traktorens mange features og traktorens nye landvindinger indenfor overførelse af data og fjernkontrol hjem til driftslederens kontor eller værkstedet i det nye TraktorTech.  

Mød også Crystal, Bond og Danfoss’ eldrevne gummiged

Vores egen redaktion har også prøvekørt Zetors nyeste Crystal. En traktor der faktisk overrasker med rigtig god trækkraft og et fornuftigt lydbillede i kabinen.

2020 byder på en ny James Bond-film og dermed tur i hans klassiske Aston Martin. Hvad har det med traktorer at gøre? Aston Martin var i mange år ejet af traktormærket David Brown.

Vi fortæller historien i vores Classic-serie. Der bliver også rig lejlighed til at køre en tur ned ad Memory Lane i Max Madsens retro-serie Flash Back, hvor han denne gang ser tilbage på en lynhurtig JCB-model fra starten af 90’erne.

Tænker du på Danfoss, så får du sikkert et billede af termostater i hovedet. Men Danfoss er også en gigant, når det gælder leverancer af udstyr og komponenter til maskinproducenterne.

Vi er taget med serien Farmer Business en tur til Als – og har bl.a. mødt en CAT-gummiged, som grundigt er bygget om til et eldrevet køretøj, der peger ud i fremtiden.

Alt det og meget mere kan du læse i det nye TraktorTech.

Mangler du en julegave?

Så er hjælpen nær. På www.landbrugsmedierne.dk/abonnement kan du tegne abonnement på TraktorTech eller andre af LandbrugsMediernes blade og magasiner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.