Ny teleskoplæsser løfter 6,5 tons

Italienske Merlo klar med ny teleskoplæsser i den tunge ende af skalaen.

Det er med pæn løftehøjde og kræfter i skoven, at importøren Brdr. Holst Sørensen fra Obbekær ved Ribe nu henter en ny Merlo teleskoplæsser hjem til Danmark.

Mærket, som importøren har repræsenteret siden 2011, introducerer nemlig en ny model i TurboFarmer-serien. TF 65.9 har en løftekapacitet på 6,5 tons og en læssehøjde på 8,8 meter.

Motormæssigt er den udstyret med en 170 hk FPT motor, der naturligvis er Stage V klar. Som noget nyt har

Blandt de nye funktioner er maskinen udstyret med en 10 tommer skærm, som viser maskinens øjeblikke belastning og sikkerhedsniveau.

Har man brug for at indstille arbejdsområdet, så kan der også sættes begrænsninger for løftehøjde og udskud – eks. hvis man arbejder i lukkede bygninger.

Er man til yderligere komfort kan der tilkøbes kabineaffjedring, som kan aktiveres under drift. Som standard leveres maskinen med producentens eget ”frame-levelling-system”, hvilket sikrer maskinen en vandret position, når der køres i ujævnt terræn.    

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.