Ny type mikservogn får debut på Agromek
Hoegild bygger i sin egen serie af mikservogne nu også store, men lave vertikalblandere, der som sidegevinst også er stabile ved terrænkørsel.

På Hoegilds Agromek-stand i hal F præsenteres i år en ny vertikalblander, som ikke er set tidligere.

Der er tale om en 28 kubikmeter stor vertikalblander med en totalhøjde på kun tre meter. Normalt er vertikalblandere ofte meget høje, og de fleste vertikalblandere med det rumindhold har en højde omkring 3,5 meter. Det kan give udfordringer, når adgangsforholdene i staldene er trange, eller læsseren ikke når højt nok.

Med den nye Hoegild Feeder VM 28 betyder det, at man kan spare op mod en halv meter i højden.

Udfodrer på hjørnet

»Samtidig med en reduceret højde får man en mere stabil vogn til kørsel i terræn. Det skyldes, at sporvidden øges tilsvarende bredden på karret for at opnå et rumdindhold på 28 kubikmeter,« forklarer Johnny Høgild, stifter og indehaver af Hoegild, som efter tre år nærmer sig en markedsledende position med renoverede mikservogne og udskiftnings-blandesnegle og egenproducerede mikservogne.

Den første blander i den nye modelserie er leveret med udfordring i hjørnet bagpå. På den måde er det muligt at holde foderstrengen indenfor samme bredde som ved en vogn med standardhøjde, så vognens ekstra bredde ikke stiller krav om ekstra bredde på fodergangen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.