Nye Axial Flow-modeller får cool skærm fra storebror

Hvis vidderne ikke er så store, men lysten efter moderne terminal og en Axial Flow, så er der gode nyheder.

Med det amerikanske ophav tænker mange nok stormejetærsker, når talen kommer på Axial Flow. Her kom Case IH for nogle år siden med en omfattende opdatering af terminal og automatisering af tærskningen i den store 250-serie.  

Til 2023-sæsonen spiller Case IH nu ud med en opgradering til på de mindre modeller med tallene 150 i den kendte mejetærskerserie.

Småbrødrene til den store 250 serie får nemlig den moderne AFS Pro 700 terminal med flere muligheder for at indstille maskinfunktioner og følge maskindata end hidtil.

Skærmen og mulighederne migrerer dermed nedad i systemet, oplyser Case IH.

Det betyder også, at en del information, som man før så i et display på A-stolpen nu optræder i terminalen. 

Case IH opdaterer også gps-modtageren med indmad fra Trimble til højere og nyere standard. Det oplyses, at man allerede har kørt første høst med den opdaterede mejetærsker, som blev leveret fra CNH’s fabrik i brasilianske Sorocaba.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.