Nye folk til Danish Agro Machinery
Danish Agro Machinery i Fredericia har fået nye marketingskoordinator og produktionspecialist for traktorer.

I midten af september tiltrådte Dorte Staun Nielsen (26) som ny marketingkoordinator hos Danish Agros maskinforhandlingsselskab Danish Agro Machinery.

Hun kommer fra et job som marketing- og kommunikationsassistent i brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører i Vejle, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I Danish Agro Machinery bliver hun også kollega med 25-årige Martin Holm Thomsen, der i starten af oktober tiltrådte som ny produktspecialist på Claas traktorer. Han kommer fra en stilling som planteavlsrådgiver hos SAGRO, hvor han har været de sidste tre år.

Den faglærte landmand og jordbrugsteknolog skal sammen med produktchef Lars Johnsen yde support til det danske Claas forhandlernetværk i forbindelse med salg af traktorer og teleskoplæssere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.