Nye Komatsu minigravere med større kabine og døre
Komatsu lancerer nye minigravere med features fra større gravemaskiner.

Komatsus nye serie af minigravere fra 3,3 til 5,2 tons kommer nu med en række feautures fra ”voksne” gravemaskiner, fortæller importøren Scantruck.

Maskinernes kabine og døre er blevet større ligesom de også er udstyret med autogas og autostop som standard, oplyses det i en pressemeddelelse.

”I det hele taget signalerer de fire maskiner, at de gerne vil være større. Blandt andet er de, lige som ”rigtige” gravemaskiner, udstyret med ny monitor, som blandt andet rummer fejlkoder, samt valg af seks arbejds-modes. Det vil sige, at der er seks forskellige programmer at vælge imellem for maskinføreren. Det skal man normalt sidde i større maskiner for at finde”, siger produktchef Kasper Vissing hos Scantruck, der udover at være dansk importør også forhandler Komatsu maskinerne.

De første eksemplarer minigraverne med navnene PC30MR-5, PC35MR-5, PC45MR-5 og PC55MR-5 er allerede leveret til kunder i Danmark. Produktchefen fortæller, at hydraulikken også er forbedret på de nye minigravere.

125 tons Komatsu-jern i én handelMaskiner Tirsdag 28. marts 2017 · 07:10

”En anden vigtig forbedring er optimering af hydraulikken, som jo er hjertet i enhver gravemaskine. Her drager Komatsu fordel af de gode erfaringer fra de store gravemaskiner, og det kommer nu minigraverne til gode”, siger han.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.