Nye Kubota-fronttanke passer til alle systemer

Den japanske producent Kubota er aktuel med en ny serie fronttanke på 1.600 eller 2.200 liter.

Kubota er på vej med en ny generation af fronttanke, hvor der er skruet op for fleksibiliteten og tilpasningsmulighederne. Kubota SH serien er tilgængelig med 1.600 liter og 2.200 l beholder volumen, samt med én eller to Eldos doseringsenheder. 

Kubota SH fronttanken passer ifølge en pressemeddelelse fra Kubota i Danmark til alle systemer og er forberedt til at blive kombineret med en bred vifte af redskaber i forskellige arbejdsbredder. Alle frø/granulat størrelser kan tildeles med mellem 1 og 400kg pr udsåningsenhed. Såning og gødskning i en overkørsel er 
ligeledes mulig, ligesom en kombination af såsæd og dækafgrøder kan tildeles samtidig.

- I foråret kan SH fronttanken bruges som gødningsbeholder i kombination med en præcisionssåmaskine eller gødningstildeling i strip till systemer. Og når den kombineres med et rotorharve såsæt, så kan Kubota SH bruges som en ekstra såenhed til dækafgrøder eller gødning. I sommer og efterår kan den eventuelt kombineres med en rotorharveløsning, hvor en såskærsbom er monteret på rotorharven. Det giver en kompakt kombination hvor arbejsbredden er op til seks meter på foldbare enheder., lyder det fra Kubotas produktchef, Jesper Svendsen. 

Kubota SH1600 har et beholderindhold på 1.600 liter. SH2200 kan indholde op til 2200 liter. Standard versionen er udstyret med én Eldos udmadningsenhed. Beholderen kan bruges til både såsæd og gødning. Der kan opnås højere udmadningsmængder ved hjælp af duo versionen (SH1600D/SH2200D), hvor to Eldos enheder distribuerer to gange op til 400kg/ha af en type gødning eller såsæd.

SH fronttanken kan forbindes med enhver Isobus kompatibel traktor. Kubota SH1600 og SH2200 fronttanke er tilgængelige til levering fra starten af 2023.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.