Nye maskiner og faglige indlæg i Vejle

Maskinhandler Indkøbsringen viser nye maskiner og holder faglige indlæg under Nutrifair-dagene i næste uge.

»Når der nu alligevel er Nutrifair messe lige i nærheden, så kunne det jo være, at nogen får lyst til at kigge ind og se vores nye maskiner«.

Nogenlunde sådan har man tænkt hos MI, Maskinhandler Indkøbsringen, som holder åbent hus med faglige indlæg 17. og 18. januar i Vejle - samtidig med Nutrifair messen i Messe C i Fredericia.

Når MI således begge dage fra kl. 10 til 19 byder inden for i den 1.200 kvadratmeters udstillingshal, der bliver godt fyldt op med landbrugsmaskiner, er det med overskriften »Spark dæk og spar penge«.

Til kvægfolkene er der bl.a. den selvkørende fodervogn, Kuhn SPW 2570, som er på vej på demo rundt om i landet. CowConnect kigger også forbi med et fagligt indlæg begge dage kl. 14.30, hvor de vil fortælle om det unikke vejesystem til fodervogne.

Til marken kan de besøgende bl.a. se stubharven Kuhn Performer. Der er også mulighed for at kigge nærmere på fire og seks meters Kuhn Espro såkombinationerne med frøsåmaskine, og den nye halmstrigle fra tjekkiske Bednar. Derudover udstilles blandt andet river og høvendere fra Kuhn samt Rauch gødningsspredere.

Klokken 16 begge dage fortæller konsulent Mogens Kjeldal om seneste nyt inden for lovgivning omkring bremser på vogne og traktorer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.