Nye tre-foldede bomme fra Hardi
Hardi er på Agritechnica med en række opdateringer, blandt andet Delta Force sprøjtebomme i nye udgaver.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

Programmet af Hardi Delta Force bomme er blevet stadig udvidet siden introduktionen for tre år siden, og på Agritechnica får den en tand til med en ny tofoldet Delta Force bom på 24 meter samt nye 27 til 30 meters i tre-foldede udgaver.

»Vi har allerede mærket stor interesse for de trefoldede bomme, også her på messen. Og det samme gælder vores Twin Force med AutoTerrain, som betyder, at vi kan køre stærkt med lav bomhøjde, ligesom de kan bevæge sig under vandret«, siger salgs- og marketingdirektør, Peter Henrik Dahl, Hardi.

Den tofoldede 24 meters Delta Force bom kan leveres til både Navigator 4000, 5000 og 6000 samt til Commander 4500 og 5500. Dertil kommer så de tre-foldede versioner på 27, 28 og 30 meter, som giver stor fleksibilitet, idet man kan vælge at folde bommen ud helt eller delvist.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.