Nyeste maskiner til kartoffelmarkerne får særlig demo
Se nyeste teknik indenfor både såning og optagning af kartofler på samme dag på Borgeby Fältdager.

Svenskerne bag den kendte udendørs landbrugsudstilling Borgeby Fältdager i Skåne er i fuld gang med at få programmet til at falde på plads.

Under messens maskin-demoer kommer vi bl.a. til at se de nyeste maskiner til kartoffelmarkerne, lover arrangørerne HIR Skåne i en pressemeddelelse.

På hver messedag 26. og 27. juni kommer der maskiner fra diverse producenter. Borgeby-folkene oplyser, at vi bl.a. kan forvente at se Grimmes nyeste maskineri i marken og maskiner fra AVR.

”Kartoffelavlerne er stærke og engegerede landmænd, der arbejder i en branche på fremmarch”, lyder det fra messeansvarlig Andreas Mårtensson og oplyser, at fokus både er for den erfarne producent og dem, som er nysgerrige på, om de skal med på vognen.

Borgeby er meget andet end maskiner. Der vil som sædvanligt være en række sortsafprøvninger i forsøgsmarkerne og selvfølgelig en større udstilling af maskiner og stande fra en lang række aktører i landbruget. Efter sidste sommers tørke har Borgeby i øvrigt hovedfokus på vanding og håndtering af vand i landbruget.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.