Nystartet maskinforretning skal sælge Kuhn i Randers

HCP Maskincenter får Kuhn i porteføljen efter, at de har indgået aftale med importøren MI.

Landmænd i Kronjylland kan fremover handle alle Kuhns produkter hos nystartede HCP Maskincenter, som har taget over på Bronzevej efter Jysk Maskincenters lukning.

Det står klart efter, at den nystartede maskinforretning har indgået en aftale med importøren MI om at forhandle produkterne.

”Med Kuhn i programmet kan vi tilbyde vores landbrugskunder et komplet redskabsprogram og det passer perfekt ind i forretningen side om side med traktorerne fra Deutz-Fahr”, siger Aksel Gaardsted Christiansen, daglig leder hos HCP Maskincenter i en pressemeddelelse.  

Det lukkede Jysk Maskincenter var selv MI-forhandler. Derfor er det velkendte produkter for medarbejderne hos HCP Maskincenter, da mange af dem har en fortid på stedet.

”Vi kender MI som en seriøs og professionel samarbejdspartner, som vi ser frem til et godt samarbejde med”, siger Aksel Gaardsted Christiansen.

Kuhns sortiment tæller alt fra græsmaskiner og marksprøjter til fuldfodervogne og de velkendte plove.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.