Nyt flagskib fra Joskin
Ny tipvogn fra Joskin er ikke mindst egnet til kartofler.

Belgiske Joskin er aktuel med en ny tipvogn, som producenten betegner som Joskins nye flagskib. Det er nærmere bestemt den nye Joskin Trans-Space 9200, som ikke mindst er målrettet kartoffelavlere.

Nyheden kan rumme 30,8 kubikmeter og har, som navnet antyder, en ladlængde på 9,2 meter. Den venstre vognside er med en højde på 1,25 meter 25 centimeter lavere end siden i den højre side, hvilket reducerer faldhøjden, når man læsser vognen med kartofler.

Vognen kan dog udstyres med højere sider til andre formål, og dermed får man mulighed for et volumen på 36,2 kubikmeter.

Flagskibet kan også udrustes med blandt andet styrbar for- og bagaksel, hydraulisk affjedring og hydraulisk hjultræk. Ifølge Joskin er der stor efterspørgsel på vogne med den store kapacitet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.