Nyt lager er Agcos største anlægsinvestering i Nordamerika
Med en udvidelse på små 40 pct. er reservedelslageret i Regina, Saskatchewan nu Agcos største overhovedet på nær to masterlagre. Udvidelsen skal blandt andet give plads til ny supermejetærsker.

Canadas Farm Progress Show i Regina, Saskatchewan finder sted i disse dage, og her præsenterer Agco sin nye Ideal mejetærsker frem i grønne Fendt-farver for det canadiske publikum.

At lanceringen sker nu, er ingen tilfældighed. Agco har præcis i disse dage åbnet sit reservedelslager i Regina efter en stor udvidelse af centeret. Det er Agcos største anlægsinvestering i Nordamerika, og med en udvidelse af lageret på 38 pct. er der nu plads til at huse blandt andet reservedelene til den nye Ideal.

At lageret er udbygget, gør det til Agcos største reservedelslager overhovedet målt på både areal og værdien af lagerets beholdning. Det er kun overgået af to specielle masterlagre i Kansas, Moline samt i Batavia, Illinois.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.