Nyt site for os som lever for landbrugets maskiner
Velkommen til! Ugen er i fulde omdrejninger. Og for os på LandbrugsAvisen er det en helt særlig dag.

Velkommen til! Ugen er i fulde omdrejninger. Og for os på LandbrugsAvisen er denne mandag en helt særlig dag. Det er dag 1 for vores nye onlineavis for landbrugsmaskiner, LandbrugsAvisen Maskiner, som du selvfølgelig finder på www.landbrugsavisen.dk/maskiner.

Stedet hvor du kommer til at kunne læse alt om nye traktorer, mejetærskere, pressere, sensorer, udviklingen i intelligent traktorkørsel… og meget andet interessant.

Kort sagt følger vi med i nyhedsstrømmen for dig, som bruger og køber landbrugsmaskiner. Men vi stopper ikke der. Vi vil også være mødested for alle dem, som lever af at sælge, producere, finansiere maskiner eller på anden vis har en dagligdag i maskinernes verden.

De seneste dage har været præget af store omvæltninger hos nogle af landets største maskinhandlere. Vi har både set kedelige konkurser i Brørup og Randers, men også spændende indtog og ambitiøse tiltag fra andre spillere i markedet, som har været klar til at samle op og investere i fremtiden.

Det sidste kapitel i den historie er langt fra færdigskrevet – og i det hele taget bliver det ekstremt spændende at følge både forhandlerne og brancher som maskinstationerne og fabrikanterne. Derfor investerer vi også fremover flere ressourcer til at følge, beskrive og sætte vores eget præg på nyhedsstrømmen på området.

Bag indholdet står velkendte folk i branchen. Traktorekspert John Christensen, maskinekspert Claus Worup og gårdejer og journalist Max Madsen supplerer på begge områder, når der ikke er for travlt på gården.

Udover at være redaktionschef for LandbrugsAvisen Maskiner vil jeg selv primært følge og skrive om virksomhederne og udviklingen i brancherne. Det gør jeg med min mangeårige erfaring med at følge og skrive om landbrugets brancher tilsat en opvækst som traktorpilot hjemme på slægtsgården ved Kalundborg.

Har du et godt indspark til en historie, du vil læse hos os, og/eller ris eller ros til vores dækning, så er du meget velkommen til at kontakte mig på cjj@landbrugsavisen.dk eller mobil 40283032. Velkommen til!

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.