Nyt system med udbyttemåling landet fra Holland

Hollandsk system til udbyttemåling på eks. roe- og kartoffeloptagere importeres nu af præcisionsspecialist.

Det hollandske system YieldMasterPro til udbyttemåling lanceres nu i Danmark af Ag Precision, som mest er kendt som importør og forhandler af Ag Leaders produkter i Danmark.

Systemet gør sig bl.a. på specialoptagere i roer, kartofler, løg med videre.

”Vi er rigtig glade og stolte af også at kunne tilbyde YieldMasterPRO til de danske og svenske landmænd. Det er en helt naturlig udvikling for AG Precision, at vi nu kan levere endnu flere gode totalløsninger til præcisionslandbrug, lige fra udbyttemåling på optagere og mejetærskere, softwareløsninger, jordscannere, maskin-Isobusstyringer, plovstyring og til autostyring. Der kører allerede flere systemer i Danmark af YieldMasterPRO”, lyder det fra ejer og direktør Anders Stefansen.

Han oplyser, at man med systemet nu kan lave nøjagtige analyser af udbyttet rundt omkring i den enkelte mark.

Systemet består af to vejeceller, som konstant måler hvor mange kg. udbytte, der transporteres hen over transportbåndet. Disse data kombineres med kørehastighed, transportbånds hastighed og GPS-position.

Systemet kan bruges uafhængigt af mærket på maskinen og består af en touchskærm, kontrolboks, vejeceller og sensorer til måling af kørsel og bælthastighed.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.