Nyt traktormærke på plads i Danmark

TK Maskiner ved Vinderup har fået importen af de italienske Arbos-traktorer, der er på kinesiske hænder.

Allerede i begyndelsen af næste uge bliver den første del af en sending italienske Arbos traktorer læsset af hos TK Maskiner ved Vinderup. Thomas Kristiansen, TK Maskiner, har efter få måneders benarbejde fået importen af traktorerne i stand.

Arbos traktorerne er ifølge Thomas Kristiansen kendt som de tidligere Goldoni. Og Arbos fabrikken i Italien er overtaget af den kinesiske traktorfabrik Foton Lovol, som TK Maskiner i øvrigt tidligere har importeret. Thomas Kristiansen har drøftet importen med fabrikken siden september sidste år, og i julemåneden faldt det endelig på plads.

»Foreløbig har jeg bestilt 12 traktorer i forskellige størrelser hjem, lige fra små 25 hestekræfters til traktorer med 110 hestekræfter. De første kommer hjem på tirsdag og resten sidst på måneden«, siger Thomas Kristiansen.

Bredt program

Arbos tilbyder lige nu traktorer fra 25 til 136 hestekræfter.

»Og fra næste år op til 260 hestekræfter«, siger Thomas Kristiansen.

Thomas Kristiansen er også meget optimistisk med hensyn til afsætningen af de nye italienere.

»Jeg regner med, at jeg på et år nok kan sælge 30-40 stykker«, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.