Nyt TraktorTech: Han kunne have købt et hus for den snitter
630 helt friske hestekræfter ligger der under hjelmen på den Krone-snitter, som 22-årige Fredrik Overgaard Jensen har købt.

Jeg har en kammerat. Han kalder det mit hus i Støvring«, griner Fredrik Overgaard Jensen. Han er lige blevet ejer af en næsten ny Krone-snitter.

»Jeg kunne have købt et rigtigt pænt hus i Støvring til den pris, som snitteren har kostet«, fortsætter Fredrik.

På trods af, at der står Claas på stort set hver anden snitter i Danmark, og på trods af, at han gennem hele sit 22-årige liv har været John Deere-mand, blev det en Krone.

At det blev en Krone-snitter - Big X 630 - han investerede i, da han for nogle måneder siden tog springet ud i en tilværelse som selvstændig, er der flere grunde til.

»Vi har fået en forhandler lige i nærheden. Det spiller en vigtig rolle, for hvis der sker noget, skal de kunne komme hurtigt. Men jeg har også prøvet de andre snittere på markedet, og jeg synes bedst om Krone«, forklarer han.

Det er ikke hverdagskost, at en ung mand på 22 år køber en snitter til lidt under 2,5 millioner kroner. Men dels havde Fredrik sparet stort set den ene million kroner sammen ved at arbejde næsten uafbrudt på maskinstation, siden han fyldte 16 år, dels har han fast arbejde til snitteren gennem den maskinstation, han arbejder på.

Det nye TraktorTech

Nyt TraktorTech: Her skal man ikke være øm over for sin traktorMaskiner Tirsdag 29. januar 2019 · 11:17

Du kan læse meget mere om Frederik og hans snitter i det nye TraktorTech, som vi sendte rundt til vores abonnenter i sidste uge. 

Her kan du også dykke ned i en kæmpe traktortest med syv forskellige mærker og modeller omkring 200 hk med powershift, som vi har skrevet om flere gange her på landbrugsavisen.dk.

Der er også lidt til de eventyrlystne. For et par år siden vandt Mathias Kristensen titlen som Danmarks Bedste Maskinmekaniker-lærling. Nu kan vil følge ham som mekaniker hos Australiens største Case IH-forhandler.

Snyd dig heller ikke for et Flash Back til forsøget med Steiger på danske marker – eller en Classic, hvor vi bl.a. hører om den østeuropæiske Steiger produceret på licens.

Vil du sikre dig et abonnement, så er det nu du skal slå til. Ring til LandbrugsMedierne på 33394700 eller tegn abonnement direkte på LandbrugsMediernes hjemmeside.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.