Om mekaniker-finalist fra Hjallerup: "Han har løftet sig meget"

21-årige Nicolai Stahl Nielsen fra Hjallerup Maskinforretning dyster fredag og lørdag om DBL 2018-tronen.

Fire lærlinge er klar til at give deres bedste den 2. og 3. november, når de skal kæmpe om at blive Danmarks Bedste Lærling - landbrugsmaskinmekaniker 2018. Konkurrencen afholdes på Erhvervsskolerne Aars, hvor de fire kandidater uddanner sig, når de ikke er på deres læresteder.  

Første finalist er 21-årige Nicolai Stahl Nielsen fra Fjerritslev i Nordjylland, som er i praktik hos Hjallerup Maskinforretning A/S.

Her har værkfører, Kaj Dalsgaard Madsen, kun rosende ord om den unge mekaniker:

”Nicolai har løftet sig rigtig meget. For halvandet år siden var han dygtig teoretisk, men manglede lidt praktisk. Det fik vi en snak om, og han har nu løftet sig så meget, at vi har valgt at give ham en servicebil med udstyr. Han har vist både evner og vilje. Han er en god knejt, meget pligtopfyldende og siger sjældent nej, hvis der er brug for weekendarbejde. Jeg har kun positivt at sige om ham. Han elsker, når vi sender ham på landet for at lave et stort eftersyn. Han er én, vi satser på, og som vi gerne vil beholde, når han er færdig. Jeg tror, han kan vinde, han er både dygtig teoretisk, og praktisk. Og så er han god til at læse diagrammer”

Alle fire lærlinge skal i finalen igennem den samme række, for dem, ukendte opgaver, hvor de får point alt efter, hvor godt de løser hver enkelt opgave.

Den deltager, der samlet får det højeste antal point, vinder titlen og kan kalde sig Danmarks Bedste Lærling 2018. 

Finalisterne er fundet på baggrund af en række opgaver, som de skulle løse ved tilmeldingen til konkurrencen. De fire, der klarede sig bedst, gik videre til finalen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.