Op til 7.000 liter på ny serie af trailer-sprøjter

Kverneland klar med storebror i iXtrack trailersprøjte-serien.

For to år siden siden gik Kverneland ud med trailersprøjte-serien iXtrack T3 med tankvolumer på 2.600 og 3.200 liter.

Siden har der været vokseværk hos Kverneland. På Sima i januar blev vi præsenteret for T4, som tog et spring op til tankstørrelse på 4.600 liter og et bredt udvalg af bomme fra 18 til 40 meter.

Og nu er det så tid til næste hop i forbindelse med, at Kverneland afslører, hvad der venter folkemasserne på årets Agritechnica.

Kverneland hopper med andre ord op i et nyt markedssegment med den nye iXtrack T6, hvor de tre modeller udgøres af tankstørrelser på 5.200, 6.400 og 7.600 liter og bomstørrelser fra 18 til 40 meter.

Som på forgængeren er sprøjten udstyretmed Kvernelands automatik ErgoDrive, hvor bommens højde og hjulstyring klares med et tryk på en knap. Serien er selvfølgelig også 100 pct. Isobus kompatibel.

Blandt de udvalgte detaljer oplyser Kverneland også, at der er genvalg den nye bomstyring, Boomguide Proactive, der som navnet antyder, der via sensorteknologi arbejder for at imødekomme bomkorrektioner, inden de reelt sker.

For en sprøjte med 36 meter bom oplyser Kverneland, at sprøjten er udstyret, så den klarer en maksimal transportbredde på 2,55 meter og højde på 3,5 meter.

Sprøjtens sporbredde kan indstilles fra 1,8 til 2,25 meter.

I en tidsalder hvor stadigt flere landmænd tager variabel tildeling af næringsstoffer og sprøjtemidler i brug, så tilbyder Kverneland med den nyeste version af systemet IsoMatch Geocontrol 88 individuelle sektioner på sprøjtedyserne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.