Op til 775 hestekræfter – John Deere smækker nye motorer i finsnittere

John Deeres 9000-serie får flere opdateringer til 2022-sæsonen.

Især på motorsiden sker der ting og sager på John Deeres 9500 og 9600-modeller.

Modellerne, der ligger lige under de allerstørste John Deere-finsnittere i størrelse, bliver først og fremmest udstyret med nye John Deere-motorer.

Ifølge en pressemeddelelse fra John Deree, så er der tale om en ny 6 cylinder, 18 liters John Deere-motor, der yder 690 nominelle hestekræfter på 9500-modellen med max-effekt op til 755 hk, mens musklerne bliver 740 nominelle på 9600-modellen og max-effekt på 775 hk. Ifølge John Deere har man sat service-intervallerne op til 750 timer og kan samtidig sænke olieforbruget med 33 pct.

De første kunder kan købe udvalgte modeller i 2022, mens der for alvor gives gas med produktionen til 2023-sæsonen, lyder det fra John Deere.

John Deeres største finsnittere er iøvrigt tæt på at yde 1.000 hk med en motor fra Liebherr.

De nye John Deere-modeller er udstyret med et 4G-modem, så det i lighed med de større modeller kan kommunikere fra marken med John Deeres telematiksystemer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.