Opdateret pickup samler bedre op
Kraftigere fingre på Case IH’s opdaterede pickup-serie gør det lettere at samle afgrøder op efter selvkørende skårlæggere.

Til næste sæson er Case IH klar med en opdateret version af koncernens pickup-borde. Serien har et opsamlerbånd med en ny type fingre, der kan arbejde med højere fremkørselshastigheder og kraftigere skår, eksempelvis fra en selvkørende skårlægger.

Opsamlerbåndets hastighed kan synkroniseres til kørehastigheden, ligesom vinden på et almindelig skærbord. På "serie II" udgaven er der endvidere kortere mellem vindingerne, hvilket ifølge Case IH giver en jævnere indføring. Serien leveres i to størrelser, 12 og 15 fod og passer henholdsvis til afgrøder skårlagt med en syv eller otte fods klipper.

»Vi oplever en stor interesse for pickup-bordene, og det er ikke kun kunder med Axial Flow mejetærskere, som ser fordelen. Typisk vil de fleste nok forbinde en pickup med engrapgræs og kløver, men vi møder dem også i eksempelvis rajgræs, strandsvingel, havefrø og raps,« siger Niels Petersen, høstansvarlig for Norden og Baltikum hos Case IH.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.